diumenge, 10 de febrer del 2013

Allò del tigre per Castelló? Tot mentira!

Al començament d'aquesta setmana, el dilluns principalment, va haver rumors de que un tigre va escapar del circ que està al recinte d'atraccions, al costat de Carrefour. Jo mateixa em vaig assabentar via Twitter i em vaig sorprendre com tots els que estaven en les xarxes socials. A més a més, burlàvem el nostre Castelló definint-la com a una ciutat amb un aeroport sense avions, estàtues que es cauen, artistes de les quals parlen amb elles, corrupció a tot arreu i aleshores, un tigre solt pel carrer.

Aquest rumor va tindre tanta força en les xarxes socials que la Policía Nacional i la Policía Local de Castelló es van veure obligats a anar al propi circ per comprovar que no hi faltava cap animal i que tots estaven dins del recinte. I efectivament, els responsables del circ van negar la falta de cap animal. A més, va arribar molts comentaris respecte a la fugida del tigre fins a l'ajuntament, qui va sol·licitar informació aquest Dimarts passat.

Imatge del suposat tigre pels carrers de Castelló.
Però això no és tot, no van ser sòlament les paraules qui van convèncer els ciutadans sinó que va ser una fotografia de mala qualitat que va ser enviada per Whatsapp, imatge que van rebre molts dels castellonencs (a la dreta). Es va dir que estava prop de la plaça Cardona Vives.

La conclusió que extraiem d'ací és que les xarxes socials poden transmetre més del que pensem. Com en aquest cas, rumors que arriben a obligar a que forces de seguretat de l'Estat actuen i que el propi Ajuntament haja de reclamar informació sobre aquests.

Per altra banda cal comentar que encara hi ha gent que ho comenta i que segueix pensant que va ser un fet real.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada