divendres, 23 de març del 2012

Detingut un jove per agredir a cinc persones en la plaça Maria Agustina (Castelló)

El divendres 16 de març, dia el qual encara es festejaven les festes de la Magdalena, un jove de 19 anys va apunyalar a cinc persones amb una navalla en la plaça Maria Agustina de Castelló de la Plana, on en eixe moment estava tot abarrotat de gent que festejava la nit magdalenera amb música que hi havia.

Els fets van ocórrer a les 00:30 quan la Sala Municipal de Seguretat i Emergències 092 va rebre moltes trucades de persones que alertaven que hi havien persones ferides a causa d'una baralla ocorreguda en aquella plaça.

Els agents de la Policía Local de Castelló van arribar i van observar que la gent els indicava que l'agressor i els ferits es trobaven en el carrer Alcalde Tàrrega i en la avinguda Caputxins.

En l'Alcalde Tàrrega van trobar un jove amb la roba ensagonada, els agents van sospitar que dita persona era l'agressor i van recórrer a la seua identificació. Per altra banda, en l'avinguda Caputxins van trobar als cinc ferits, dos d'ells amb corts molt profunds a l'esquena i als braços, i la resta amb corts més xicotets però que també van necessitar assistència sanitària.

Els agredits van ser traslladats a l'Hospital General de Castelló, on els van atendre millor i on van rebre l'alta. Aquests, van identificar al jove que fugia pel carrer Alcalde Tàrrega com pressumpte agressor. Aleshores, els agents de la Policia Local van procedir a la detenció de A.C.B., l'autor dels fets.

Tant els ferits, que tenien unes edats compreses d'entre 20 a 37 anys, i l'agressor de 19 anys, eren tots de nacionalitat rumana.

Durant el registre al detingut, van trobar una navalla xicoteta i usada a manera de clauer. El motiu pel que van ocórrer els fets no se sap.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada